Tragédiába fulladt a légyott Putnokon

Megosztás

Megkezdődött a tárgyalása annak a férfinak, aki két évvel ezelőtt Putnokon halálra verte áldozatát. Döbbenetes részletek derültek ki a tárgyaláson.

Élete végéig börtönbe kerülhet az a férfi, aki kegyetlenül halálra verte ismerősét Putnokon. Féltékenységből ölt, áldozata ugyanis befogadta a volt szerelmét – számolt be róla a Tények.

 A tragédia napján félreérthetetlen helyzetben találta szerelmét ismerősével. Az áldozat el is mondta az őrjöngő és ittas férfinek, hogy lefeküdt a volt párjával, ezért a 22 éves férfi még dühösebb lett és rátámadt.

Egész nyáron azt kiabálta, egyszer úgyis megöli. Hiába mondták keresztanyámék apának, hogy menjen el a rendőrségre és jelentse fel, ő úgy érezte, nincs szükség rá – mondta még korábban a TV2-nek a megölt férfi lánya.

A gyilkos korábbi vallomását a bíró olvasta fel a tárgyaláson:

Kati és Hobo együtt voltak, szexeltek. Katinak le volt tolva a nadrágja, Hobo meg teljesen meztelen volt. Katira rákiabáltam, hogy “Kati, miért csinálod?”. A férfi ezután esett neki áldozatának.

A vádlottak a cselekményt követően összetalálkoztak, együtt töltötték az éjszakát, majd másnap visszamentek a lakáshoz, és a rendőrségen bejelentették, hogy holtan találták a sértettet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek